Дядо Коледа и Снежанка зарадваха много деца

Помогни на дядо Коледа

Дядо Коледа и Снежанка бяха изумени и впечатлени от своите самарянски помощници!

В кампанията "Помогни на Дядо Коледа!" над 30 дарители и добротворци събраха 75 кутии с подаръци за деца, младежи и жени, подкрепяни от Сдружение "Самаряни". 

Подаръците занесе лично Дядо Коледа и Снежанка и някои от неговите джуджета в с. Калитиново, където Сдружение "Самаряни" предоставя най-новата си социална услуга - "КЪЩАТА на семейството и общността". Също така белобрадият старец посети и младите хора в "Наблюдавано жилище" - Стара Загора, а с най-голямо нетърпение той беше посрещнат в Кризисен център "Самарянска къща". Подаръци получиха и децата с ментални и/или физически увреждания от ЦНСТ-ата, в които работят любящите баби от самарянския проект "Внучето на баба". 

Много снимки запечатаха емоциите, сълзите и усмивките в детските очи. Много думи докоснаха лично Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата. Незабравими са емоциите, запечатал в сърцето си Дядо Коледа, който благодари на старозагорци за духа на дарителство и добротворство, с който и тази година те се отзоваха и отново помогнаха на екипа на Сдружение "Самаряни" да зарадва детските сърца.